Anjas forventninger

 

– Navn og alder:

Mit navn er Anja Søndergård, og jeg er 22 år gammel.

– Baggrund og personlige interesser/fritid:

Jeg er født og opvokset i Thisted, hvor mine forældre stadig bor sammen med min lillebror. Efter folkeskolen gik jeg på Thisted Gymnasium, hvorefter jeg flyttede til Aalborg i to år. Her startede jeg med at tage et sabbatår og arbejdede på Sunset Boulevard. Derefter tog jeg 1. og 2. semester på uddannelsen Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet. Efter tredje ansøgning på Journalisthøjskolen kom jeg endelig ind i 2018 og har siden elsket hver dag med drømmestudiet. Jeg har altid været udadvendt, glad og social og altid været glad for at skrive. Derudover er jeg en stor dyreven og elsker både at lave og spise god mad.

– Hvad forventer du at få ud af dette undervisningsforløb?

Jeg forventer at fortsætte, hvor jeg slap det første undervisningsforløb i journalistisk metode. Fagets metoder var i min største interesse, og jeg forventer at have samme glæde for fagets arbejdsmetoder. Jeg lærte meget om formidling, interview, sprog og samfund på 1. semester, og jeg forventer at udvide den horisont og forbedre de kompetencer, jeg opbyggede i det første forløb.

– Hvordan har du forberedt dig til forløbet?

Jeg har ikke gjort noget specielt for at forberede mig på forløbet, men selvfølgelig fulgt med i verdenssituationen og holdt mig opdateret på moodle og DMJX-mail. Jeg har haft en utålmodig sommerferie og virkelig set frem til at starte igen.

– Hvad kan du især bidrage med i gruppe-/par-arbejde?

I gruppearbejde er jeg samarbejdsvillig og fleksibel. Jeg forsøger altid at se positivt på eventuelle udfordringer og er engageret og overholder aftaler og deadlines. Jeg kommunikerer på en venlig og respektabel måde overfor alle og bidrager især med godt humør og store smil. Min spidskompetence er grammatik og sprog, så jeg kan godt lide at formidle gruppearbejdet. Jeg er altid klar på at hjælpe og supplere med nye ideer og synspunkter.

– Hvad er dine ambitioner for forløbet (evt. på en skala fra 1-10)?

Jeg giver altid det bedste af mig selv og arbejder 100% for at være tilfreds med resultater. Jeg vil gerne gøre mit bedste og vise mit engagement og min interesse for faget.

– Fagligt set, hvad er så dine stærkeste og svageste sider?

Mine stærkeste faglige side er som sagt grammatik og sprog. Jeg har altid haft det nemt med korrektur og formidling.

Min svage side er at opsøge nok relevant viden på områder, der kan føles irrelevante i begyndelsen, men som viser sig at være relevant senere.

– På hvilke områder vil du især gerne udvikle dig?

Jeg vil gerne blive klogere på samfundet og blive bedre til at sætte mine historier i et samfundsrelevant perspektiv. Derudover vil jeg gerne blive bedre til at vinkle skarpere.

– Hvad vil du gøre for at udvikle dig på disse områder?

Jeg vil udvikle mig på disse områder ved at blive bedre til at udforske og researche på interessante områder, som er relevante for min historie. Derudover vil jeg gerne stille flere samfundsrelevante spørgsmål til mine kilder som følge af grundig research på området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *